Cercar en aquest blog

Què és l'ull del mar?

L'ull del mar és un bloc fet per un senzill estudiant, filòsof per naturalesa, que ha decidit deixar escrites en algun lloc les seves constants reflexions i la seva manera de veure l'amistat, entre d'altres temes.

L'ull del mar és també aquest ull que mira més enllà dels ulls, que llegeix el cor dels altres i no s'atura fins que ha comprès allò que està llegint. És aquesta actitud que és capaç de distingir els tres nivells, les tres zones que es reflexen en els ulls dels altres: La més profunda, la manera de ser; la mitjana, les emocions i sentiments del moment; i la superficial, la manera com es gestionen les altres dues de cara a intentar decidir el què es transmet als altres.
L'ull del mar és aquest ull que no es deixa enganyar per la capa superficial, que no cau davant allò que els altres ens volen fer creure, de manera que pugui comprendre les emocions que realment governen els moments dels altres; però que al mateix temps no es deixa guiar per aquestes emocions d'un instant donat, a l'hora de llegir la personalitat dels altres, a l'hora de comprendre allò que és el que realment marca la seva essència.

És doncs, el moment en què decidim mirar amb l'ull del mar, quan realment valorem a la gent pel què són, pel què porten escrit en el més profund del seu cor, independentment de com se sentin, i independentment de com gestionin aquests sentiments. Proveu-ho, comenceu a mirar més enllà, hi ha tot un món preparat per a la comprensió i l'empatia a l'altra banda dels ulls de cada una de totes les persones que ens envolten, alguns realment meravellosos, i seria una vertadera pena no arribar mai a conèixer-los amb profunditat.

Seguidors