Cercar en aquest blog

diumenge, 20 de febrer del 2011

Mirant amb uns nous ulls

"No todos los ojos cerrados duermen, ni todos los ojos abiertos ven." Bill Cosby
Enceto el meu nou blog amb una frase que m'ha cridat l'atenció, a raó del títol que li he posat al blog. Parlem d'ulls. Però no per ells mateixos, sinó pel què hi ha més enllà. Mirar als ulls no té sentit si la mirada es queda curta, només quan a través dels ulls s'arriba al cor és quan mirar als ulls val realment la pena.

L'ull del mar és una referència a una anècdota un tant espiritual. 
Una professora de música i amiga meva (i ara veïna del blogger: http://viscalacuina.blogspot.com) un cop a classe ens va comentar que havia estat aprenent a llegir la carta astral. Així doncs li vam donar els dies i hores en què vam néixer, i al dia següent ens va portar la nostra definició. Les cartes astrals funcionen amb els cuatre elements, i la meva tenia molta aigua. Interpretant em va dir que tenia facilitat per veure els sentiments dels altres, i vaig entendre que estava  encertada. 

Així doncs, pensant en crear un blog on deixar escrites les meves reflexions sobre l'amistat, entre altres temes, se m'ha acudit treure la referència d'aquesta història per posar-li un nom. Com que és una "capacitat" per veure quelcom, i és representada per l'aigua, he decidit anomenar-la "l'ull del mar".

Benvinguts a aquesta primera entrada del blog, espero i desitjo ajudar a fer-vos pensar durant una breu estona ^^

Acabo amb una frase meva sobre els ulls, per acabar de fer rodona l'entrada que ha començat també així.
"No miris mai els altres als ulls, mira sempre el què hi ha al darrere."

4 comentaris:

  1. eii devid, merci per comentar:)! el fons del blog no és pas predeterminat, a mi m'agrada xDD - lo de la referència per fer llibres merci, però no sé si tb l'acceptarien si és en català... enfi benvingut al món dels blogs, et segueixo ;)

    ResponElimina
  2. pd: a la peixera del meu bloc si la cliques dones menjar als peixos xD no serveix de res però bueno:D

    ResponElimina
  3. favicon? wtf? vols dir un icono del facebook :O?

    ResponElimina
  4. em sembla guay la idea em pots explicar com fer-ho ^^

    ResponElimina

Comentaris ^^

Seguidors